Det finns tävlingar och så finns det tävlingar. När det kommer till världens fulaste hund har man nu korat en hund, men skrattet fastnar i halsgropen och blandas med sympati.

4944004-dog-cartoon-illustration-for-coloringDet är inte så konstigt att man kallar hunden människans bästa vän. För vad är hunden om inte någon som ständigt lyssnar och finns där och bara ger en oändligt mycket med kärlek. Men även om hunden nu är människans bästa vän så behandlar vi vår vän otroligt olika: allt från att låta hunden tro att den är en människa och med det får sova i våra sängar och äta människomat till att vi klär ut den och inte ger den tillräckligt med stimulans för att vara en sund och lycklig hund. Men kanske dt mest bisarra är nog att lyfta upp sin hund i tävlingen världens fulaste hund som både Nyheter24 och Aftonbladet skriver om. En tävling där en missbildad hund vid namn Quasi Modo vann då han har en missbildning som gör att han påminner om en hyena. Tävlingen som hålls i Kalifornien på en mässa lockar många människor och förutom vinnaren Quasimo var det 26 andra hundar som ställde upp. Vad man vinner är 15 000 kronor, och man kan hoppas att ägarna inte festar upp pengarna utan kanske väljer att lägga dem på en operation eller på att ge sin hund ett så bra liv som möjligt.

Ge din hund kärlek

Har d hund? Bra! På http://vetzoo.se/ kan du enkelt handla bra mat till din hund och genom att, beroende på vart du bor, låta hunden bli tränad i agility eller bli tränad i att söka efter svamp eller vilt, kommer du få en mycket piggare hund och ja, helt enkelt lite mer hund.